Nieuw-Vossemeer van start met samen energie besparen

14 april 2017

Dorpsbijeenkomst op woensdag 3 mei

In Nieuw-Vossemeer valt nog veel energiewinst te halen. Om hier een flinke impuls aan te geven, hebben vier inwoners, Niek Perdaems, Juul Verhallen, Cees van Overveld en Ray Hubens, een energieteam gevormd. Met als doel: het dorp enthousiast maken voor gezamenlijke energiebesparingsacties. Alle dorpsgenoten zijn van harte uitgenodigd voor hun eerste dorpsbijeenkomst op woensdag 3 mei om 20.00 uur in De Vossenburcht (Plein 1 februari 1953).

Buurkracht nieuw vossemeeer 5942
Het energieteam wil het energieverbruik in het dorp omlaag krijgen

Die avond stelt het energieteam zich voor en vertelt over hun plannen. Een energieadviseur heeft onderzoek gedaan in het dorp een geeft aan waar de beste besparingskansen liggen. Buurkracht geeft tips en concrete handvatten over inzicht in je energieverbruik. Ook is er informatie over aantrekkelijke subsidieregelingen voor inwoners die interesse hebben om zonnepanelen te plaatsen en dit gezamenlijk willen inkopen.

Samen besparen loont

Cees: “Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan vrijblijvend aan op onze website buurkracht.nl/nieuw-vossemeer. Je vindt er meteen tips om snel en makkelijk energie te besparen.” Het buurtteam hoopt veel inwoners te begroeten op 3 mei.

Meer informatie

Neem voor meer informatie gerust contact op met het team. Voor meer informatie over Buurkracht kan contact worden opgenomen met Steve Duzanson.

Nieuw-Vossemeer

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Nieuw-Vossemeer