Nieuw op buurkracht.nl: wat je zo kunt besparen

27 augustus 2014

Met een mooie extra voor Buurkrachtdeelnemers

"Eenvoudige bespaartips, kunnen jullie die niet geven? Dan kan je zelf meteen al wat doen.” Deze vraag stelden veel mensen ons. En we vonden het een goede. Om energie te besparen hoef je inderdaad niet meteen je dak te isoleren, je oude ketel te vervangen of overal dubbel glas te plaatsen. Ook zonder al te veel uit te geven, krijg je je rekening al behoorlijk omlaag. Gewoon een kwestie van je doen en laten aanpassen. En soms een paar tientjes uitgeven.

Een heleboel tips en suggesties

En sindsdien verschijnt er elke week een nieuwe bespaartip. Van klein tot groot, van makkelijk tot moeilijk. Met groot en met klein effect. En daar gaan we nog wel even mee door. Alleen al met een kleine verandering in je doen en laten bespaar je al snel honderden euro’s per jaar.

Wil je meer? Besparen met je buren of je vrienden, je sportclub of de school? Deel dan de wekelijkse bespaartip met ons mee. Want alle kleine beetjes helpen en samen besparen helpt nog meer. De tip van de week vind je op www.buurkracht.nl/bespaartips. En je vindt alle maatregelen via Doen en laten, Kleine aanpassingen en Maatregelen.

Speciaal voor Buurkrachtdeelnemers

Op jouw eigen buurkracht-pagina vind je bijna veertig kleine maatregelen die helemaal niks kosten of maar een heel klein beetje. Je kunt er bovendien netjes bijhouden wat je al hebt gedaan en wat niet. Als je ze allemaal naleeft, en je bent gemiddeld, dan ben je per jaar meer dan duizend euro goedkoper uit. Zonder dat je daar al te grote uitgaven voor hoeft te doen.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?