Mooie aanbieding voor inwoners Benzenrade en De Kommert

26 mei 2015

Inwoners Ruud Derks, Daan Tempelman, Marleen Siebelt en Frans Schlooz zijn de afgelopen tijd druk aan de slag gegaan met een zonnepanelen- en (spouwmuur)isolatie-actie. Samen met Buurkracht, een initiatief van Enexis Holding N.V. Maandag 8 juni informeren ze inwoners van Benzenrade en De Kommert hierover. En presenteren ze meteen een mooi aanbod voor de buurt.

Buurkracht 150213 buurtbeeld benzenrade
Benzenrade

Alle buurtgenoten zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom in gemeenschapshuis Welten. Er zullen offertes besproken worden. En ze vertellen op welke zaken je allemaal moet letten. Speciaal voor de buurt ligt er een mooi aanbod. Tijdens deze avond kunnen buurtgenoten ook al hun vragen stellen.

Samen besparen loont

Door het samen nemen van energiebesparende maatregelen kan de jaarlijkse energielast al gauw enkele honderden euro’s lager uitvallen. En hoe meer mensen er mee doen, hoe voordeliger het is. Via www.buurkracht.nl/benzenrade-de-kommert worden bewoners die zich aangemeld hebben, automatisch op de hoogte gehouden van de acties van het buurtteam. Marleen Siebelt: “Er valt nog genoeg te besparen in onze buurt. Waarom dan niet samen, met elkaar? Ook kun je, als je de slimme meter hebt, inzicht krijgen in je energieverbruik en dit vergelijken met het gemiddelde verbruik van onze buurt”, aldus Marleen Siebelt. Het buurtteam hoopt zo veel mogelijk buurtgenoten te zien op 8 juni vanaf 19.00 uur in gemeenschapshuis Welten (Weltertuijnstraat 44).

Benzenrade-De Kommert

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Benzenrade-De Kommert