Mooi isolatie- en zonne-aanbod voor Vlierden

21 september 2016

Na een zorgvuldige selectie mochten bouwbedrijf Van Dijssel en Thijssen Elektro zichzelf op 14 september presenteren in MFA ’t Huis met een mooi aanbod voor isolatie en zonnepanelen. De bijeenkomst was speciaal georganiseerd voor alle geïnteresseerde Vlierdenaren. Na afloop meldden de eerste dorpelingen zich al meteen aan voor een afspraak met de leveranciers.

Buurkracht bijeenkomst vlierden
Bijeenkomst in Vlierden

De afgelopen weken had een aantal dorpsgenoten offertes aangevraagd bij verschillende leveranciers voor zonnepanelen en isolatie. Elke leverancier had in zijn offerte dezelfde informatie opgenomen, zodat hun aanbod goed te vergelijken was. Marco van der Sterre van het buurtteam: “Van den Dijssel en Thijssen Elektro sprongen eruit. Voorop stond natuurlijk kwaliteit en een scherpe prijs, maar net zo belangrijk was dat we een goed gevoel hadden bij de bedrijven. Het contact verliep prettig en ook andere Buurkrachtbuurten en -dorpen hadden tot volle tevredenheid met deze bedrijven samengewerkt.”

Isolatie per vierkante meter

Van den Dijssel verzorgde de aftrap en vertelde alles over de verschillende vormen van isolatie, over kosten en rendementen, werkwijze en gebruikte materialen. Vanzelfsprekend lichtte het bedrijf ook het aanbod toe. Marco: “Hoe meer vierkante meters isolatie we met elkaar afnemen, hoe voordeliger het wordt. Dat maakt deze aanbieding heel aantrekkelijk.”

Doe-het-zelf panelen

Vervolgens kwam Thijssen Elektro aan het woord met een uitgebreide uitleg over zonnepanelen. In de presentatie kregen de bezoekers meer te horen over de rendementen, de optimale dakoriëntatie, verschillende kwaliteiten en de financieringsmogelijkheden. Marco: “Het bedrijf legde goed uit hoe we BTW kunnen terugvragen. Dat scheelt toch weer 21 procent.” Het aanbod van Thijssen Elektro is extra interessant voor de doe-het-zelvers in Vlierden. “Bij deze leverancier kun je een deel van de installatie zelf doen”.

Aanbod op de buurtpagina

Marco kijkt tevreden terug op de avond. “De opkomst was goed, zeker gezien het mooie weer. We hadden 17 bezoekers. Alle mensen die er niet waren, maar die bij de eerste bijeenkomst wel aanwezig waren, gaan we nog persoonlijk mailen. Over de actie schrijven we ook een artikel in ’t Trommeltje, het weekblad van Vlierden. Mensen die de offertes van de bedrijven willen bekijken of mee willen doen, kunnen terecht op onze buurtpagina. Via de buurtpagina kunnen ze ook contact met ons opnemen als er nog vragen zijn. Voordat we verdere plannen maken, gaan we eerst rustig afwachten wat de reacties zijn.”

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?