Mooi aanbod zonnepanelen voor Bomenbuurt-Noord

16 maart 2017

Kom naar de buurtbijeenkomst op maandag 27 maart

Bewoners uit de Bomenbuurt-Noord kan het niet ontgaan zijn. Mark Mulder, Miranda Mulder, Martin van der Velde en Albert-Jan Kramer willen samen met hun buurtgenoten het energieverbruik in Bomenbuurt-Noord terugdringen en zoveel mogelijk zelf opwekken. Bewoners konden vorig jaar meedoen aan de isolatie-actie en nu de lente voor de deur staat, vindt het buurtteam het tijd om zich te verdiepen in de aanschaf van zonnepanelen. Daarom organiseren zij een buurtbijeenkomst op 27 maart, vanaf 19.30 uur in het Rode Kruis-gebouw (Hoppad 17). Alle inwoners zijn van harte welkom.

Voor niets gaat de zon op

Het buurtteam heeft een leverancier van zonnepanelen gevonden die uitstekende materialen en vakwerk levert tegen een mooie prijs. Bij de buurtbijeenkomst is deze leverancier aanwezig om zijn mooie aanbod toe te lichten en is het mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. Hoe meer huishoudens meedoen, hoe voordeliger het wordt.

Samen energie besparen

“Meld je nu aan op onze website buurkracht.nl/bomenbuurt-noord, dan blijf je op de hoogte van de acties en activiteiten die we organiseren. En je kunt meteen aangeven of je naar de buurtbijeenkomst komt,” aldus Mark, die benadrukt dat aanmelden vrijblijvend en gratis is. Inwoners die 27 maart verhinderd zijn, maar wel een persoonlijke offerte willen ontvangen kunnen contact opnemen met het buurtteam.

Meer informatie

Kijk voor informatie op buurkracht.nl/bomenbuurt-noord. Inwoners die niet in de Bomenbuurt-Noord wonen en ook samen in hun buurt energie willen besparen kunnen contact opnemen met Marjan Hendriks.

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?