Mooi aanbod zonnepanelen in Den Dungen-Oost: buurtbijeenkomst op 28 april

05 april 2016

Door het nemen van energiebesparende maatregelen besparen buurtgenoten in Den Dungen-Oost samen per jaar al ruim € 15.000,- op hun energierekening. Nu de lente voor de deur staat, hebben inwoners Rien Meulenbroek, Jan Doesburg, Jan Bruin en Bart van de Ven van het Buurkracht-buurtteam een mooi aanbod zonnepanelen. Ze vertellen hierover tijdens een buurtbijeenkomst op 28 april vanaf 19.30 uur in De Litserborg (Litserstraat 2). Iedereen is welkom.

Buurkracht  mg 5451 %288%29
Het buurtteam in de buurt

In de maanden mei, juni en juli schijnt de zon het felst en brengen zonnepanelen het meeste op. Rien Meulenbroek: “Een goed moment om over zonnepanelen na te gaan denken. We hebben een leverancier uit de regio gevonden die uitstekende materialen en vakwerk levert tegen een mooie prijs. En die korting geeft naarmate meer mensen gebruikmaken van de actie. De investering verdien je in 7 à 8 jaar terug en daarna heb je nog minstens 15 jaar gratis stroom. Op 28 april vertellen we er graag meer over.”

Ledverlichting: snel en eenvoudig besparen

Ook is er die avond speciale aandacht voor ledverlichting. Er zijn lampen in allerlei soorten en maten, ze geven warmer licht en gaan minimaal zo’n 25.000 branduren mee. Ze zijn bovendien een stuk goedkoper geworden. Een goede investering dus, zowel in het milieu als in de eigen portemonnee.

Inzicht in je energieverbruik

Inwoners kunnen zich aanmelden voor de bijeenkomst via www.buurkracht.nl/den-dungen-oost. “En log je in op onze pagina? Dan kun je meteen je persoonlijke bespaar top 3 zien. En met een slimme meter inzicht krijgen in je energieverbruik en dit vergelijken met het gemiddelde verbruik van onze buurt”, aldus Rien, “110 bewoners hebben zich al aangemeld. Meedoen is vrijblijvend en kan altijd!” Het buurtteam hoopt veel buurtgenoten te begroeten op 28 april.

Den Dungen-Oost

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Den Dungen-Oost