Mooi aanbod isolatie en zonnepanelen voor Vlierden

09 september 2016

In Vlierden valt heel wat energie (en geld) te besparen. Een aantal dorpsgenoten heeft bij verschillende leveranciers offertes aangevraagd voor zonnepanelen en isolatie. Daar zijn mooie aanbiedingen uitgekomen. Geïnteresseerde inwoners zijn van harte welkom tijdens de dorpsbijeenkomst op 14 september in MFA ’t Huis waar ook de keuze voor beide leveranciers wordt toegelicht.

Buurtteam bereidt bijeenkomst voor

Om 20.00 uur start Van Dijssel, de leverancier met een mooi aanbod voor spouwmuurisolatie. Marco van der Sterre van het buurtteam: “Het mooie van deze aanbieding is, dat hoe meer m2 isolatie we met elkaar afnemen, hoe voordeliger het wordt.” Gevolgd door een presentatie over zonnepanelen van Thijssen Elektro. “Naast de scherpe prijs, is dit aanbod extra interessant voor de handige dorpsbewoners onder ons. Deze leverancier biedt de mogelijkheid om een deel van de installatie zelf te doen”, aldus Marco.

Samen besparen loont

“Met betere isolatie en zonnepanelen is in ons dorp veel winst te halen”, vult Arie Mennen aan. “En onze aanbiedingen maken het voor dorpsgenoten makkelijker en voordeliger om daarin te investeren.” Isolatie is een energiebesparende maatregel die zich binnen afzienbare terugverdient. Daarbij verbetert het comfort aanzienlijk; minder tocht, een beter klimaat in huis en het houdt geluiden buiten. Ook is het goed voor de verkoopwaarde van een woning, omdat het een beter energielabel oplevert.

Profiteren van dit aanbod?

Inwoners uit Vlierden die geïnteresseerd zijn, zijn van harte welkom op woensdag 14 september om 20.00 uur in MFA ’t Huis (Pastoriestraat 20b). Iedereen kan zich vrijblijvend aanmelden via buurkracht.nl/vlierden. Inwoners die ingelogd zijn, vinden hier ook meer informatie over de acties en kunnen de offertes inzien. Rechtstreeks contact opnemen met het buurtteam kan door te mailen .

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?