Mooi aanbod isolatie en zonnepanelen voor Stations-Oranjebuurt

12 september 2016

In de Stations-Oranjebuurt valt heel wat energie (en geld) te besparen. Een aantal buurtgenoten heeft bij verschillende leveranciers offertes aangevraagd voor zonnepanelen en isolatie. Daar zijn mooie aanbiedingen uitgekomen. Geïnteresseerde buurtgenoten kunnen zich (vrijblijvend) aanmelden via buurkracht.nl/stations-oranjebuurt.

Buurkracht  mg 0090
Samen energie besparen in de buurt

“Met betere isolatie en zonnepanelen is in onze buurt veel winst te halen”, aldus Sylvia van Bommel. “En onze aanbiedingen maken het voor buurtgenoten makkelijker en voordeliger om daarin te investeren.” Isolatie is een energiebesparende maatregel die zich binnen afzienbare terugverdiend. Daarbij verbetert het comfort aanzienlijk; minder tocht, een beter klimaat in huis en het houdt geluiden buiten. Ook is het goed voor de verkoopwaarde van een woning, omdat het een beter energielabel oplevert.

Nu nog profiteren van de zon

De leverancier die geselecteerd is, gebruikt uitstekende materialen en levert vakwerk tegen een mooie prijs. De investering verdient zich in 7 à 8 jaar terug en daarna heb je nog minstens 15 jaar gratis stroom.

Profiteren van dit aanbod?

Inwoners uit de Stations-Oranjebuurt die geïnteresseerd zijn. Kunnen zich vrijblijvend aanmelden via buurkracht.nl/stations-oranjebuurt. Daar staat ook meer informatie over de acties en is de offerte voor isolatie in te zien. Rechtstreeks mailen met het buurtteam kan ook. 

Stations-Oranjebuurt

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Stations-Oranjebuurt