Meer inzicht in je gas en stroomverbruik? Dat kan nu heel makkelijk

13 juli 2017

Op vrijdag 21 juli ontvangen inwoners van Rondom de Landfort een persoonlijke code in hun brievenbus waarmee ze meer inzicht kunnen krijgen in hun energieverbruik. Door het invoeren van de code op een persoonlijke pagina van buurkracht.nl kunnen bewoners zien wat ze aan gas en stroom verbruiken per dag, week, maand of jaar. En het ook vergelijken met het gemiddelde verbruik van de buurt of vergelijkbare huishoudens.

Buurkracht zonnepanelen aanbrengen 4
Samen met je buren energie besparen of opwekken

Bewoners kunnen hun code activeren op buurkracht.nl/rondom-de-landfort. Daar staan ook handige tips. In Rondom de Landfort hebben verschillende woningen recent zonnepanelen gekregen. Op hun persoonlijke pagina kunnen bewoners zien wat zij hierdoor overhouden.

Zonne-energie opwekken

Het opwekken van zonne-energie kan ook voor veel andere bewoners interessant zijn. Als er voldoende mensen in de buurt zijn die dit willen, kunnen ze een buurtteam vormen. Het team gaat onder andere samen offertes opvragen en beoordelen en maakt zoveel mogelijk buren enthousiast voor het aanbod. Het buurtteam krijgt hulp van een eigen buurtbegeleider en materialen van Buurkracht. Bewoners die interesse hebben kunnen zich aanmelden op de buurtpagina.

Samen besparen loont

Buurtgenoten die interesse hebben om samen met hun buren energie te besparen of op te wekken kunnen zich aanmelden op buurkracht.nl/rondom-de-landfort of mail Marjan.

Rondom de Landfort

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Rondom de Landfort