Meer inzicht in je gas en stroomverbruik? Dat kan nu heel makkelijk

13 februari 2017

Komende week ontvangen de inwoners van de buurt Kloosterburen een persoonlijke code in hun brievenbus waarmee ze inzicht kunnen krijgen in hun energieverbruik. “Door het invoeren van je code op je persoonlijke pagina van buurkracht.nl/kloosterburen kun je zien wat je aan gas en stroom verbruikt per dag, week, maand of jaar. En je kunt het ook nog eens vergelijken met het gemiddelde verbruik van onze buurt”, aldus Henriëtte Stroucken, buurtbewoner en een van de initiatiefnemers van Buurkracht.

Buurkracht kloosterburen
Ook inzicht in je energie? Dat kan!

Vorig jaar is een buurtbewoner van Kloosterburen gestart met Buurkracht met als doel samen energiebesparende maatregelen te nemen. Henriëtte: “Dat is niet alleen goed voor het milieu en de portemonnee, maar levert ook comfort op en is ook nog eens gezellig.” Na een succesvolle bijeenkomst in november is het nu tijd voor vervolgstappen. Denk aan de mogelijkheid van een gratis warmtebeeld van eigen woning. Aanmelden kan nog. En het samen opvragen van offertes van bijvoorbeeld isolatie.

Meer informatie

Inwoners die meer willen weten, kunnen contact opnemen met het buurtteam. Dit kan via de website buurkracht.nl/kloosterburen of via een mail. Peter Tijssen: “Als je je aanmeldt op onze website, zie je waar we mee bezig zijn en krijg je handige tips die voor jouw persoonlijke situatie interessant zijn. En als je je persoonlijke code hebt ingevoerd kun je later meteen zien wat je bespaart met de maatregelen die je neemt.” Hij benadrukt dat meedoen gratis en geheel vrijblijvend is. Het buurtteam hoopt dat veel buurtgenoten zich aanmelden.

Kloosterburen

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Kloosterburen