Veel interesse in isolatie in Langelo

31 augustus 2016

Spouwmuurisolatie, dak- en vloerisolatie speelden de hoofdrol tijdens de tweede dorpsbijeenkomst in Langelo op 29 augustus in Café Pension Bralts. De dorpsbewoners kregen er alles over te horen van isolatiebedrijf Van den Berg. Het bedrijf zette zijn verhaal kracht bij met filmpjes en materialen. En met succes. De meeste bezoekers gaven aan het einde van de avond aan interesse te hebben voor een persoonlijke offerte.

Buurkracht langelo bijeenkomst
Veel interesse in Langelo

“Na de eerste bijeenkomst in april bleek dat de meeste dorpsbewoners geïnteresseerd waren in isolatie,” vertelt Koos de Boer van het buurtteam. “De afgelopen maanden zijn we daarom druk bezig geweest met de selectie van een goed isolatiebedrijf. Dat werd Van den Berg uit Borger. Een scherpe prijs was een voorwaarde, maar we waren vooral enthousiast over de wijze waarop het bedrijf zich presenteerde. Van den Berg komt bij je thuis voor een persoonlijke offerte en geeft ook aan als een maatregel niét geschikt is voor een woning. Bovendien hadden we via via goede berichten over hun werk gehoord.”

Serieus geïnteresseerd

Voor de bijeenkomst had het team van tevoren een flyer rondgedeeld met het aanbod van Van den Berg. Koos: “De mensen die na de vorige keer serieus interesse hadden, hebben we persoonlijk uitgenodigd. Die waren dan ook allemaal aanwezig. Ze waren heel belangstellend en kregen ruim voldoende gelegenheid om hun vragen te stellen, tijdens en na de presentatie. Achteraf vulden ze allemaal een aanvraagkaartje in, zodat het bedrijf een afspraak kan maken voor een opname en een offerte. Ik verwacht dan ook dat de meesten van hen aan de slag zullen gaan met isolatie.”

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?