Kom zaterdag 1 oktober film kijken in de openlucht!

21 september 2016

Beste buurtgenoten,

De vakantie zit er weer op. Een mooi moment om elkaar weer eens te spreken. Daarom vertonen we zaterdag 1 oktober om 20.00 uur de geweldige film Intouchables, in de openlucht op het veldje aan de Vivaldistraat. Bij slecht weer kijken we de film bij mij binnen.

Buurkracht image 5324451
Intouchables

De Franse film Intouchables vertelt het waargebeurde verhaal van de arme Afrikaanse immigrant Driss die gaat zorgen voor de witte Philippe, een miljonair met een dwarslaesie. De twee ontwikkelen een bijzondere vriendschap vol humor. Intouchables is een echte feelgood film, die inspireert en verbindt.

Energie besparen

Inspiratie en verbinding is ook waar het om gaat in onze buurt. We willen dat iedereen in Genderdal lekker kan wonen en leven. En dat we niet teveel geld kwijt zijn aan onze energierekening. Daarom gaan we in onze buurt samen energie besparen. Buurkracht, een kosteloos en niet-commercieel initiatief van Enexis Holding N.V., helpt ons hierbij, bijvoorbeeld met een eigen website.

Doe ook mee

Op onze website kan iedereen berichten en oproepjes plaatsen. Ook als die niet direct met energie te maken hebben. Meedoen is heel eenvoudig. Meld je gratis aan op buurkracht.nl/genderdal. Dan blijf je op de hoogte. Je hoort wanneer wij een bijeenkomst houden en hoe we samen energie (en geld) kunnen besparen. Meedoen loont altijd, ook als je in een huurhuis woont.

We hopen je te zien op zaterdag 1 oktober!

Energieke groet namens het buurtteam Gezond en Gelukkig Genderdal,

Ben Nas
Vivaldistraat 99
Eindhoven
E-mail

Gezond en Gelukkig Genderdal

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Gezond en Gelukkig Genderdal