Isoleren? Kom op 15 maart naar de dorpsbijeenkomst

07 maart 2018

De Warfhuister Energie Coöperatie organiseert opnieuw een voorlichtingsavond rondom het thema energie besparen en opwekken. In ons dorp staan veel huizen die nauwelijks geïsoleerd zijn. Met isolatie en zonne-energie valt nog veel energiewinst en geld te verdienen. Hoe is dit bij jou? Ook nieuwsgierig naar wat je dit kan opleveren? Tijdens de buurtbijeenkomst vertellen we je er alles over. Kom je ook?

Buurkracht foto kaart warfhuizen
We hebben meteen een mooi isolatie aanbod!

Programma 15 maart

  • Een energieadviseur heeft onderzoek gedaan in ons dorp bij een representatieve woning en vertelt waar voor ons de bespaarkansen liggen. Ook ging er in de maand februari een warmtebeeldcamera rond in het dorp. Heb je warmtebeelden gemaakt? Neem deze dan mee op 15 maart! De energieadviseur geeft je gratis uitleg en advies. Daarnaast is er antwoord op alle vragen rondom besparen, isoleren en duurzame energie.
  • De Hogelandster Energie Coöperatie komt uitleggen hoe je zonder dure investering in zonnepanelen toch kunt profiteren van zonne-energie.
  • We hebben een isolatie-aanbod voor je geselecteerd en natuurlijk kun je al je vragen stellen.

Doe je mee?

Kunnen we rekenen op je komst? Want samen bereiken we meer! Laat ons weten of je naar de dorpsbijeenkomst komt via onze buurtpagina buurkracht.nl/warfhuizen.

Aanmelden

Buurtgenoten die interesse hebben in de acties en niet kunnen komen, kunnen zich aanmelden op de buurtpagina. Het buurtteam houdt je dan op de hoogte van alle acties en activiteiten.

Woon je in buurt van Warfhuizen?

Woon je niet in Warfhuizen en heb je wel interesse in de onderwerpen van de bijeenkomst, dan ben je van harte welkom. Wil je ook samen met je buren energie besparen? Neem contact op met buurtbegeleider Niels de Rooij. Wil je meer informatie over Buurkracht, kijk dan op buurkracht.nl.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?