Isoleren? Kom op 15 maart naar de buurtbijeenkomst

07 maart 2018

Het is prettig wonen in Slotjes-West. Wij, buurtgenoten, willen dat nóg aangenamer maken door flink energie te gaan besparen. Met z’n allen. Samen is het makkelijker, leuker en ook nog eens goedkoper! Wij zitten vol plannen en nodigen je uit voor de bijeenkomst op 15 maart om 20.00 uur in Hanze College (Bouwlingstraat 74). Ben je er ook bij?

Buurkracht foto kaart slotjes west

Programma

  • Wij stellen ons voor en vertellen wat je van ons kunt verwachten.
  • Korte introductie Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) en Buurkracht.
  • Een leverancier presenteert de mogelijkheden met spouwmuurisolatie en heeft meteen een mooi aanbod voor onze buurt.
  • UDO vertelt alles over dakbedekking en neemt een expert mee op het gebied van sedum-daken. Wat is sedum? Waarom dient sedum ook als isolatie? En wat zijn de verdere voordelen?
  • En jij kunt al je vragen stellen!

Doe je mee?

Op onze website buurkracht.nl/slotjes-west, kun je je aanmelden voor de bijeenkomst. Op onze site houden we je ook op de hoogte van acties en activiteiten.

Inwoners van Oosterhout en omstreken

Inwoners van Oosterhout die niet in Slotjes-West wonen en wel interesse hebben in de onderwerpen van de bijeenkomst, zijn van harte welkom. Dit geldt ook voor de andere Buurkrachtbuurten in de buurt. Wil je samen met je buren energie besparen? Neem contact op met buurtbegeleider Gert Wagenvoort. Voor meer informatie over Buurkracht kijk op buurkracht.nl.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?