Kom ook naar de gezellige duurzame middag in Meerhoven!

23 augustus 2017

Iedereen is welkom op 23 september 2017

In juni verspreidde Duurzaam Meerhoven een vragenlijst om meer te weten te komen over wat de Meerhovenaar beweegt en in welke duurzame activiteiten er interesse is. Om de resultaten van de enquête te presenteren en elkaar beter te leren kennen, organiseert Duurzaam Meerhoven op 23 september -Nationale Burendag- een gezellige en leerzame middag vol activiteiten voor iedereen uit Meerhoven. Iedereen is van harte welkom! Aanmelden kan via buurkracht.nl/meerhoven.

Buurkracht meerhoven 6054 %28002%29
Duurzame Burendag in Meerhoven. Leuk als je ook komt!

Allereerst is iedereen uitgenodigd om vanaf 14.00 uur samen een fietstocht te maken langs diverse interessante duurzame kanten van Meerhoven. Denk aan woningen met zonnepanelen of een warmtepomp, de oeverzwaluwwand en pruimenbomen in het park. Verder is het om 14.00 uur ook mogelijk om mee te doen aan wildplukken en het bereiden van een salade met Meerhovense ingrediënten.

Borrel en veel meer

De borrel begint om 16.00 uur bij Proeftuin Meerhoven. Tijdens de borrel is er een pub quiz en zullen de resultaten van de vragenlijst worden gepresenteerd. Voor kinderen zijn er activiteiten rond de proeftuin en het avonturenpad. Tijdens de borrel zijn ervaringsdeskundigen en leveranciers van zonnepanelen en warmtepompen aanwezig die alles kunnen vertellen over hun product. De inwendige mens wordt verzorgd door top kok Chef Erling Rugsten, dus dat belooft een heerlijk feest te worden.

Aanmelden en blijf op de hoogte

“Aan de fietstocht en het wildplukken is een maximum aantal deelnemers verbonden. Aanmelden is daarom verplicht. Dit kun je doen op onze eigen website buurkracht.nl/meerhoven. Op deze pagina houden we je meteen op de hoogte. Het startpunt van de fietstocht en het wildplukken wordt na aanmelding via de mail doorgegeven. Leuk als je er ook bij bent!” aldus Inge Kouw van Werkgroep Duurzaam Meerhoven.

Informatie

Meer informatie is te vinden op duurzaammeerhoven.nl of buurkracht.nl/meerhoven. Nog vragen? Neem gerust contact op met de Werkgroep Duurzaam Meerhoven.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?