Kom 6 april naar de buurtbijeenkomst

21 maart 2017

In Heeten is energie besparen een belangrijk thema. We hebben in Heeten al een opvallende zonnepanelen-actie gedaan. Recent hebben we in onze buurt warmtebeelden gemaakt om te zien hoe het gesteld is met de isolatie van de woningen. Hieruit zijn verrassende inzichten gekomen.

Buurtbijeenkomst Heeten-rondom-Holterweg

Wil je weten of jouw woning goed geïsoleerd is of heb je interesse in een overzicht van de isolatie-maatregelen? Kom dan naar onze buurtbijeenkomst op donderdag 6 april in Kulturhus Trefpunt Heeten. Een onafhankelijke energieadviseur legt de warmtebeelden uit. Je hoort welke isolatiemaatregelen er zijn. Ook krijg je handige bespaartips. Vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee klaar. Om 20.00 uur beginnen we met ons programma.

Kom je ook?

Laat ons weten of je naar de buurtbijeenkomst komt per mail, dan houden we hier met de koffie/thee rekening mee. Wil je meer informatie over de activiteiten in onze buurt, ga dan naar buurkracht.nl/heeten-rondom-holterweg.

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?