12 april buurtbijeenkomst zonne-energie

27 maart 2017

Er komen steeds meer zonnepanelen in Nederland. Niet zo gek, want ze worden steeds goedkoper en er is zonlicht genoeg in ons land. De energie die je ermee opwekt, kun je direct gebruiken. Je elektriciteitsrekening kan omlaag en je draagt nog bij aan het milieu ook.

Buurkracht buurtteam helpman oost
Kom naar de buurtbijeenkomst Helpman-Oost

In Helpman-Oost willen we ook samen energie opwekken. We hebben de verschillende mogelijkheden voor onze buurt inmiddels bekeken. Te denken valt aan zonnepanelen of -collectoren op het eigen dak, of een gezamenlijk zonnedak met een aantal buren.
Daar kunnen we allemaal voordeel van hebben. Wij vertellen je hier graag meer over op de buurtbijeenkomst 12 april 2017 vanaf 19.30 uur.

Iedereeen is van harte welkom in de Haydnschool (het oude gebouw), Haydnlaan 102, Groningen. Je kunt dan ook meteen vrijblijvend een persoonlijke offerte opvragen en al je vragen stellen.

Kom je ook?

Laat ons weten of je naar de Buurtbijeenkomst komt per mail, dan weten we met hoeveel koffie en koekjes we rekening moeten houden. Wil je meer informatie over de activiteiten in onze buurt ga dan naar buurkracht.nl/helpman-oost.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?