Laatste kans op jouw eigen Loesje zomeractie: inspireer met woord en daad

19 juni 2016

Hoe inspireer je anderen om ook energie te gaan besparen? Dat is een vraag die onze deelnemers regelmatig stellen. Gelukkig is er iemand die daar uitzonderlijk goed in is en we kennen haar allemaal: Loesje. Wil jij deze zomer met haar aan de slag? Dat kan!

Buurkracht 151019 bike beeld loesje
Loesje

Soms kun je iemand persoonlijk overtuigen van energiebesparing met financiële argumenten. Een ander laat zich inspireren door jouw heerlijke geïsoleerde huis. Maar nu heb je de kans om een heleboel mensen tegelijk aan het denken zetten.

Loesje-zinnen maken

Wist je dat Loesje-zinnen altijd samen worden gemaakt? Ze zijn het creatieve resultaat van een groep. Ieders inbreng in de groep is uniek en onmisbaar. Wil jij meemaken hoe dat gaat en jouw zetje aan de mensheid meegeven? Dat kan deze zomer. We hebben plek voor maar liefst tien gegadigden!

Loesje geeft je met plezier een zetje

Het leven op de wereld beter en mooier maken. Voor Loesje is dat geen luchtkasteel. Het is ook niet iets dat je moet overlaten aan bazen, deskundigen of begeleiders. Je idealen verwezenlijken doe je door er dagelijks een kasteel van te metselen. De mensheid moet vooruit, vindt Loesje, en ze geeft de mensen met plezier een zetje in de rug.

Aanmelden

Neem uiterlijk 28 augustus contact op met suzanne@buurkracht.nl en vertel waarom jij mee wilt doen. Deze Loesje-sessie is speciaal voor Buurkrachtdeelnemers en geïnteresseerden in samen energie besparen. De sessie vindt plaats op 31 augustus tegen het einde van de dag. Vol is vol! Als er meer gegadigden dan deelnemers zijn, dan loten we. Je hoort in de eerste week van augustus of je erbij zit!

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?