Jouw feedback staat live

03 april 2014

Via enquêteformulieren, de klantenservice en onderzoeken krijgen we suggesties van onze websitegebruikers om buurkracht.nl verder te verbeteren. Feedback waar we wat mee doen. 

Zo zagen we vragen binnenkomen naar meer informatie voor mensen die nog niet over de streep zijn; hebben we geregeld. Makkelijker aanmelden? Check. De y-as van een grafiek beter gespecificeerd? Done! Een totaalverbruik boven de grafiek? Die staat er nu.

Ook leuk om te weten is dat ruim twee derde van 150 ondervraagde buurtbewoners positief is over Buurkracht en de website. Een kwart geeft zelfs een 9 of hoger. 83% vindt het vooral fijn het eigen energieverbruik online te kunnen volgen. Verbeterpunten zijn er ook, daar werken we dus aan. Dank voor jullie hulp!

De Buurkracht-website is overigens recentelijk genomineerd voor de Dutch Interactive Awards (DIA) in de catergorie 'tools'. De DIA selecteert het beste Nederlandse online werk voor concept, bouw, resultaat, interactiviteit en optimalisatie. De uitslag wordt op 15 mei bekendgemaakt.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?