Itteren aan de slag met energiebesparende maatregelen

18 maart 2015

In Itteren valt heel wat energie te besparen. Het buurtteam bestaande uit Vivian Thewissen-Horssels, Angela Moberts en Wim Beijer, is de afgelopen maanden aan de slag gegaan met energiebesparende maatregelen zoals isolatie en zonnepanelen. Samen met Buurkracht, een initiatief van Enexis Holding N.V. Op 25 maart organiseren ze een informatieavond. En worden er meteen mooie aanbiedingen gepresenteerd.

Buurkracht aw sjaol itteren
Aw Sjaol

Alle dorpsgenoten zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom in de Aw Sjaol. Leveranciers geven informatie over de verschillende maatregelen die een positief effect hebben op je energierekening en het comfort in huis. Van zonnepanelen tot vloer- dak- en spouwmuurisolatie. Ook heeft het buurtteam speciale aanbiedingen voor het dorp bedongen. Dorpsgenoten kunnen terecht met al hun vragen en meteen vrijblijvend een persoonlijke offerte aanvragen.

Energie en geld besparen

Door het nemen van energiebesparende maatregelen kan de jaarlijkse energierekening al gauw enkele honderden euro’s lager uitvallen. En hoe meer dorpsgenoten mee doen, hoe voordeliger het is door het inkoopvoordeel. Via buurkracht.nl/itteren worden bewoners die zich aangemeld hebben, automatisch op de hoogte gehouden van de acties van het buurtteam. “Ook kun je, als je een slimme meter hebt, inzicht krijgen in je energieverbruik en dit vergelijken met het gemiddelde verbruik van de buurt. Zo zie je dus direct waar je op kunt besparen”, aldus Vivian Thewissen van het buurtteam.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?