Inzicht in je gas en stroomverbruik? Dat kan nu heel makkelijk

13 februari 2017

Vrijdag 24 februari ontvangen inwoners van de Peterskamplaan een persoonlijke code in hun brievenbus waarmee ze inzicht kunnen krijgen in hun energieverbruik. “Door het invoeren van je code op je persoonlijke pagina van buurkracht.nl/peterskamplaan kun je zien wat je aan gas en stroom verbruikt per dag, week, maand of jaar. En je kunt het ook nog eens vergelijken met het gemiddelde verbruik van onze buurt of van vergelijkbare huishoudens”, aldus Jannes Jan van Duiven, buurtbewoner en een van de initiatiefnemers van Buurkracht.

Inzicht in je energie? Dat kan!

In september organiseerden ze een geslaagde burendag. Het was een gezellige middag, waar er werd gesproken over samen energie besparen. In oktober was er een bijeenkomst in het teken van een eventuele overstap van energieleverancier en het vervangen van de cv-ketel. Henk: “Er bleek ook veel animo te zijn voor isolatie, dus onze volgende actie zal in het teken staan van verschillende isolatiemogelijkheden.” Inwoners die interesse hebben om samen isolatie in te kopen, kunnen zich aanmelden op buurkracht.nl/peterskamplaan of mail naar Henk Köiter.

Samen besparen loont

Henk: “Als je je aanmeldt op onze website, zie je waar we mee bezig zijn en krijg je handige tips die voor jouw persoonlijke situatie interessant zijn. En als je je persoonlijke code hebt ingevoerd kun je later meteen zien wat je bespaart met de maatregelen die je neemt.” Hij benadrukt dat meedoen gratis en geheel vrijblijvend is. Het buurtteam hoopt dat veel buurtgenoten zich aanmelden, want hoe meer mensen er meedoen hoe voordeliger het wordt.

Meer informatie

Inwoners die mee willen doen of meer informatie willen kunnen terecht op buurkracht.nl/peterskamplaan of mailen met Henk Köiter. Inwoners uit Oldenzaal die niet in de Peterskamplaan wonen en ook samen in hun buurt  energie willen besparen, kunnen contact opnemen met Martijn Kolkman.

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?