Inzicht in je energieverbruik, nu heel makkelijk

01 februari 2018

Energie besparen is goed voor het milieu en de portemonnee. Dat willen we allemaal wel. Toch komt het er vaak niet van. Een aantal bewoners uit de straten achter de Gerardustoren heeft de krachten gebundeld. Met als doel: samen met hun buurtgenoten energie (en geld) besparen. Ze hebben ook al een eerste actie: gratis slimme meters voor de buurt. Inzicht in je energieverbruik stimuleert bewoners namelijk om energiebesparende maatregelen te nemen.

Buurkracht grafiek stroomverbruik
Maandgrafiek stroomverbruik

Inwoners uit de straten achter de Gerardustoren kunnen zich aanmelden voor een gratis slimme meter. “Iedereen krijgt voor 2020 de slimme meter aangeboden. Via onze actiepagina kan je deze nu al gratis aanvragen. Via een afgeschermde pagina krijg je dan, na het invoeren van een persoonlijke code, inzicht in je gas- en elektriciteitsverbruik”, aldus Willem uit het buurtteam.

Meer informatie

Kijk op onze buurtpagina of neem contact op met het buurtteam. Inwoners in Gemert die niet in Doonheide, Binnen-Slenk, Achter-de-Gerardustoren of Ripsoever wonen en ook samen in hun buurt energie willen besparen, kunnen contact opnemen met de G1000 werkgroep Duurzame Energie.

Achter de Gerardustoren

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Achter de Gerardustoren