Inwoners regelen isolatie-aanbieding voor heel Peize

29 november 2017

Isolatie is voor veel huishoudens in Peize een interessante manier om geld en energie te besparen. De investeringskosten verdien je in afzienbare tijd terug en het is ook nog goed voor de waarde van je huis, doordat je een beter energielabel krijgt. Afgelopen dinsdag was buurtteam Kortland aanwezig op de bespaarmarkt in Peize. Zij hadden goed nieuws, want de isolatie-actie die zij zorgvuldig geselecteerd hebben voor hun eigen buurt, geldt tot 31 december voor alle inwoners in Peize.

Buurkracht bespaarmarkt peize
Buurtteam Kortland deelt isolatie-actie met heel Peize

Het buurtteam, dat bestaat uit dorpsgenoten Marieke Euwe, Gert Meiborg, Gert van de Kraats, Nelly Nieuwenhuizen en Cyriel Vandeursen, heeft diverse offertes van leveranciers grondig bestudeerd. Daaruit kwam BEVO Isolaties uit Musselkanaal als beste uit de bus, zowel qua prijs als service en kwaliteit. Het bedrijf biedt bovendien alle vormen van isolatie aan: spouwmuur, vloer, bodem en dak. Ze doen eerst een vrijblijvend onderzoek met een warmtecamera en een endoscoop om te zien waar een woning warmte lekt en wat de technische mogelijkheden voor isolatie zijn.

Isolatie-aanbieding loopt tot eind 2017

Inwoners uit Peize die willen aanhaken bij deze isolatie-actie kunnen zich tot 31 december aanmelden voor een vrijblijvend adviesgesprek per mail met als onderwerp buurkrachtactie Peize. Alle informatie is te vinden op buurkracht.nl/kortland en buurkracht.nl/de-es. Bewoners die op de hoogte willen blijven van de acties en activiteiten in hun buurt kunnen zich hier meteen aanmelden. Of mail gerust het buurtteam. Mensen uit andere buurten die energie willen besparen kunnen contact opnemen met buurtbegeleider Marjan Hendriks.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?