Inwoners Made-Zuid organiseren duurzame inspiratieavond over samen energie besparen

28 april 2017

Iedereen is donderdag 18 mei van harte uitgenodigd

Made-Zuid is grotendeels gebouwd na 1980. Toch valt in veel huizen nog heel wat energie te besparen. Drie betrokken buurtgenoten met duurzame plannen uit Made-Zuid, willen energiebesparing nu eens echt van de grond tillen. Ze vertellen er alles over tijdens een buurtbijeenkomst op donderdag 18 mei om 19.45 uur in basisschool Den Duin (Fazantenlaan 42). Alle buurtbewoners zijn vanaf 19.15 uur van harte welkom.

Buurkracht buurtteam made zuid
Het buurtteam in de buurt

Niet alleen stelt het buurtteam zich voor, ook andere lokale ervaringsdeskundigen vertellen inspirerende verhalen over duurzaamheid en maatregelen die zij genomen hebben. Verder heeft een energieadviseur onderzoek gedaan in de buurt en presenteert hij waar in Made-Zuid de beste besparingskansen liggen. Inwoners die meer inzicht willen krijgen in wat ze kunnen besparen en benieuwd zijn hoeveel gas en stroom ze verbruiken, horen van Buurkracht hoe dit heel makkelijk met een persoonlijke code kan.

Inzicht in je energieverbuik

Michel van der Sanden, één van de initiatiefnemers: ““ls je je aanmeldt op onze website buurkracht.nl/made-zuid, kun je inzicht krijgen in je gas- en stroomverbruik. Ook vind je er tips en blijf je op de hoogte van de acties en activiteiten die wij organiseren.” Michel benadrukt dat aanmelden gratis en geheel vrijblijvend is.

Meer informatie

Kijk op buurkracht.nl/made-zuid voor meer informatie  of neem gerust contact op met het buurtteam. Meer weten over Buurkracht? Neem dan contact op met Steve Duzanson.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?