In Welten samen energie en geld besparen? Doe mee!

30 maart 2017

Energie besparen is goed voor het milieu en de portemonnee. Voor de toekomst van onze planeet. En dus voor onze kinderen. Dat willen we allemaal wel. Toch komt het er vaak niet van. Uit onderzoek blijkt dat als een buurt de krachten bundelt, het opeens wél lukt om besparingsmaatregelen van de grond te tillen. Inwoners uit Benzenrade-De Kommert hebben dat bewezen met een succesvolle zonnepanelenactie. Hun buurt bespaart nu zo’n € 16.000,- per jaar aan energie, dat is gemiddeld ruim € 730,- per huishouden. Het is nu tijd om met heel Welten te gaan besparen. Buurkracht helpt daarbij. Daar is wel wat extra hulp bij nodig. Ben jij die enthousiaste buurtgenoot die helpt?

Buurkracht bijeenkomst2
Samen energie besparen in Welten. Doe je mee?

Denk jij ook aan het isoleren van je woning of het plaatsen van zonnepanelen. Doe dan mee. Vele handen maken licht werkt. Er is van alles te doen, denk aan het informeren van de buurt, het organiseren van informatiebijeenkomsten, het onderzoeken van mogelijkheden voor besparingsacties in de buurt, het aanvragen van offertes en vergelijken van bedrijven die werkzaamheden gaan uitvoeren. Alle hulp is welkom.

Samen besparen loont

Al meer dan 190 buurten zijn samen met Buurkracht aan de slag. Samen energie besparen is voordeliger, makkelijker én gezelliger. Buurkracht kost niets en legt deelnemers niets op, maar helpt om besparingsacties bekend te maken en tot een goed einde te brengen. Zodat goede voornemens geen voornemens blijven, maar ook echt worden uitgevoerd.

Doe je mee?

Buurtgenoten die hun steentje willen bijdragen of meer willen weten, kunnen zich melden bij Joyce Bongers. Of kijk op buurkracht.nl/benzenrade-de-kommert.

Benzenrade-De Kommert

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Benzenrade-De Kommert