In Vianen samen energie besparen? Buurkracht helpt

01 december 2015

Energie besparen is goed voor het milieu en onze portemonnee. Voor de toekomst van onze planeet. En dus voor onze kinderen. Dat willen we allemaal wel. En toch komt het er vaak niet van. Maar als we er samen onze schouders onder zetten, met het hele dorp dan kan het echt.

Buurkracht lamp bruin
Samen energie besparen? Goed idee!

Dorpsraad Vianen en Buurkracht, een kosteloos en niet-commercieel initiatief van Enexis Holding N.V., ondersteunen dorpsgenoten die samen energiebesparende maatregelen willen nemen. Met Buurkracht is energie besparen voordeliger, makkelijker en gezelliger dan alleen. Buurkracht, onderzoekt samen met een buurtteam de beste bespaarmogelijkheden en helpt het dorp te enthousiasmeren. Zodat goede voornemens geen voornemens blijven, maar ook echt worden uitgevoerd. Buurkracht kost niets en legt deelnemers niets op, maar helpt om besparingsacties bekend te maken en tot een goed einde te brengen.

Enthousiast?

Al meer dan 95 buurten zijn samen met Buurkracht aan de slag. Ben jij die enthousiaste dorpsbewoner die dit ook wel ziet zitten in Vianen? Neem dan contact op met Jos Derks.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?