In Smakt-Holthees samen energie besparen? Buurkracht helpt

09 november 2015

Energie besparen is goed voor het milieu en onze portemonnee. Voor de toekomst van onze planeet. En dus voor onze kinderen. Dat willen we allemaal wel. En toch komt het er vaak niet van. Maar als we er samen onze schouders onder zetten, met het hele dorp dan kan het echt.

Samen besparen loont

Dorpsraad Smakt-Holthees en Buurkracht, een kosteloos en niet-commercieel initiatief van Enexis Holding N.V., ondersteunen dorpsgenoten die samen energiebesparende maatregelen willen nemen. Met Buurkracht is energie besparen voordeliger, makkelijker en gezelliger dan alleen. Buurkracht, onderzoekt samen met een buurtteam de beste bespaarmogelijkheden en helpt het dorp te enthousiasmeren. We krijgen een eigen pagina op buurkracht.nl. En iedereen die meedoet krijgt ook een persoonlijk pagina. Daarop is onder andere te zien welke bespaarmaatregelen voor hem of haar het meest interessant zijn. Met handige tips en informatie over de activiteiten waar het buurtteam mee bezig is.

Enthousiast?

Al meer dan 90 buurten zijn samen met Buurkracht aan de slag. Ben jij die enthousiaste buurtbewoner die dit ook wel ziet zitten in ons dorp? Neem dan contact op met Sjaak Koopmans van de Dorpsraad via of Ate van Ballegooijen van Buurkracht.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?