Houd de warmte binnen met isolatie-maatregelen

23 januari 2015

In De Lariks-Zuid valt heel wat energie te besparen. Inwoners Anneke Nicolai-Brouwer, Carina Westen en Arnout van Loon zijn de afgelopen maanden druk aan de slag gegaan met energiebesparende maatregelen zoals isolatie van vloer, muur, dak en dubbel glas. Samen met Buurkracht, een initiatief van Enexis Holding N.V. Op 11 februari informeren ze inwoners van De Lariks-Zuid hierover. En presenteren ze meteen een mooi aanbod.

Buurkracht 150215 bijeenkomst de lariks
Lariks-Zuid

Alle buurtgenoten zijn om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) van harte welkom in De Steiger (Beek 1a, Assen). Leveranciers geven informatie over de verschillende maatregelen die een positief effect hebben op de energierekening en het comfort in huis. Ook heeft het buurtteam een speciaal aanbod voor de buurt gekregen. Buurtbewoners kunnen die avond terecht met al hun vragen en zelfs meteen vrijblijvend een persoonlijke offerte aanvragen.

Energie en geld besparen

Door het nemen van energiebesparende maatregelen kan de maandelijkse energielast al gauw enkele tientallen euro’s lager uitvallen. En hoe meer buurtgenoten er mee doen, hoe voordeliger het is door het inkoopvoordeel. Via buurkracht.nl/lariks-zuid worden bewoners die zich aangemeld hebben, automatisch op de hoogte gehouden van de acties van het buurtteam. “Ook kun je, als je een slimme meter hebt, inzicht krijgen in je energieverbruik en dit vergelijken met het gemiddelde verbruik van de buurt”, aldus Arnout van Loon.

De Lariks-Zuid

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

De Lariks-Zuid