Houd de warmte binnen deze winter en bespaar tientallen euro’s

20 januari 2016

In Nieuw Roden en omgeving valt heel wat energie te besparen. Inwoners Reinier Bruil, Klaas Dolsma, Mieke Hendriks en Susanne Ton, zijn op dit moment druk bezig om een mooi isolatieaanbod voor de buurt te regelen. Zij doen dit samen met Energiecoöperatie NoordseVeld en Buurkracht, een kosteloos en niet-commercieel initiatief van Enexis Holding N.V. Ze presenteren dit aanbod dinsdag 2 februari om 20.00 uur in ’t Dorpshuus NijRoon (Roderweg 86). Iedereen uit Nieuw Roden en omgeving is van harte welkom.

Buurkracht  mg 8843
Het buurtteam bereidt de vergadering voor

Tijdens de bijeenkomst vertellen leveranciers alles over isolatie en is er meteen een mooi aanbod voor het dorp. En iedereen die de afgelopen weken een warmtebeeld heeft laten maken, krijgt hier uitleg over. Uiteraard is er ook ruime aandacht voor vragen. Het buurtteam hoopt zo veel mogelijk buurtgenoten te verwelkomen.

Samen besparen loont

Door het nemen van energiebesparende maatregelen kan de maandelijkse energielast al gauw enkele tientallen euro’s lager uitvallen. En hoe meer mensen er mee doen, hoe voordeliger het is. Via www.buurkracht.nl/nieuw-roden zien bewoners die zich aangemeld hebben direct welke acties het buurtteam organiseert. “Dit is gratis en verplicht je tot niets. Er staan ook handige tips op en je kunt, als je een slimme meter hebt, inzicht krijgen in je energieverbruik. En dit vergelijken met het gemiddelde verbruik van het dorp”, aldus Klaas Dolsma. 

Nieuw-Roden en omgeving

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Nieuw-Roden en omgeving