Houd de warmte binnen deze winter en bespaar tientallen euro’s

13 januari 2016

In Goirle valt heel wat energie te besparen. Inwoners Beitske Schoof, Bart Wolfs, Astrid van Amelsvoort en Paul Strijbos, bereiden een buurtbijeenkomst voor met het thema ‘isolatie’. Met aandacht voor verschillende isolatievormen en een uitleg van warmtebeelden die eerder in de buurt zijn gemaakt.  Zij doen dit samen met Buurkracht, een kosteloos en niet-commercieel initiatief van Enexis Holding N.V. Op maandag 25 januari zijn buurtbewoners uit Grobbendonck om 19.30 uur van harte welkom in café De Wiz (sporthal De Haspel).

Buurkracht  mg 7764
De buurt

Tijdens deze bijeenkomst vertelt een expert aan de hand van een voorbeeldwoning over verschillende interessante isolatievormen, van radiatorfolie tot dubbel glas. De eerder gemaakte warmtebeelden worden toegelicht. En Buurkracht vertelt over makkelijker samen energie besparen met inzicht en concrete hulpmiddelen. Uiteraard is er ook ruime aandacht voor vragen. Het buurtteam hoopt zo veel mogelijk buurtgenoten te verwelkomen. Door het nemen van energiebesparende maatregelen kan de maandelijkse energielast al gauw enkele tientallen euro’s lager uitvallen. En hoe meer mensen er mee doen, hoe voordeliger het is.

Samen besparen loont

Via www.buurkracht.nl/grobbendonck worden bewoners die zich aangemeld hebben, op de hoogte gehouden van de acties van het buurtteam. “Dit is gratis en verplicht je tot niets. Je ziet er meteen handige tips en kunt, als je een slimme meter hebt, inzicht krijgen in je energieverbruik. En dit vergelijken met het gemiddelde verbruik van onze buurt”, aldus Beitske Schoof. Het buurtteam hoopt veel buurtgenoten te begroeten op 25 januari.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?