Het Buurkracht Jaarboek 2014 online

12 mei 2015

Buurkracht img 4508 klein jaarboek
Het Jaarboek 2014!

Drie redenen waarom je 'm niet wilt missen

In 2014 kwam Buurkracht goed op stoom. Tientallen nieuwe buurten sloten zich aan en in een groot deel daarvan wordt er inmiddels heel wat energie en dus geld bespaard. Al die buurten met hun verhalen en successen zijn gebundeld in het Buurkracht Jaarboek 2014: een eerbetoon aan de buurten die de stap hebben gezet om mee te doen. 

1. In dit boek kom je de mensen tegen die het verschil maken in onze maatschappij. Zij nemen initiatief, gaan aan de slag met de buurt. Zij weten de mensen in hun straten met elkaar te verbinden. Wie zijn ze? Waarom doen ze mee? Ontmoet de kartrekkers en hun buurtgenoten.

2. Als er iets duidelijk is geworden in 2014, dan is het wel dat als iedereen een beetje helpt, er prachtige dingen gebeuren. Gemeenten, energie coöperaties, dorpsraden, ze dragen allemaal op hun eigen manier bij. En ze zijn onmisbaar. Wat doen ze dan precies? En hoe komen ze ertoe? Maak kennis met de mensen die de buurten belangrijke zetjes in de rug meegeven.

3. En blader je het boek even door dan merk je het meteen. Je krijgt er energie van. Zoek je inspiratie? Ideeën? Denk je erover om zelf een stap te zetten? Bekijk het boek en lees de verhalen. Klik hier of bestel een gedrukt exemplaar via marije@buurkracht.nl. We hebben er nog een paar liggen. Op = op!

Over Buurkracht

Buurkracht helpt jou en je buren grip te krijgen op je energieverbruik en ondersteunt buurten bij het nemen van besparingsmaatregelen. Er komt tegenwoordig elke week wel een Buurkrachtbuurt bij. Wil je meer weten? Stuur dan een berichtje naar service@buurkracht.nl of bel 088 – 857 22 00 (op werktijden, lokaal tarief). Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?