Herfkensstraat start met samen energie besparen

26 april 2017

In Heeten valt nog veel energiewinst te halen. Om hier een flinke impuls aan te geven, hebben inwoners, Jan Schonenberg, Janet Besten, Jan Oostewechel en Loeck Tomassen een buurtteam gevormd. Met als doel: buurten in Heeten enthousiast maken voor gezamenlijke energiebesparingsacties. Buren rondom de Heeten-rondom-holterweg zijn begin dit jaar begonnen. Nu zijn de de buren uit de omgeving Herfkensstraat en Oltheeten aan de beurt. Ze beginnen met een buurtbijeenkomst  op donderdag 11 mei vanaf 19.30 uur in Kulturhus Trefpunt.  Alle buurtgenoten zijn van harte welkom.

Buurkracht herfkensstraat
Kom 11 mei naar de buurtbijeenkomst

Die avond stelt het buurtteam zich voor en vertelt over hun plannen. Een energieadviseur heeft beide buurten onderzocht en geeft aan waar de beste besparingskansen liggen. Buurkracht geeft tips en concrete handvatten over inzicht in je energieverbruik. Specifiek komt de isolatie in Heeten aan de orde. Met warmtebeelden is gekeken of er veel warmte weglekt uit woningen. Daar zijn verrassende inzichten uitgekomen. “Een interessant programma, waarbij iedereen die komt ook nog eens kans maakt op een gratis energieadvies voor zijn woning”, aldus Janet.

Samen besparen loont

Jan: “En wil je op de hoogte blijven? Meld je dan vrijblijvend aan op onze buurtpagina. Je vindt er meteen tips om snel en makkelijk energie te besparen.” Het buurtteam hoopt veel inwoners te begroeten op 11 mei.

Meer informatie

Neem voor meer informatie gerust contact op met het buurtteam per mail. Inwoners uit Heeten die niet in deze buurten wonen, maar wel interesse hebben om samen energie te besparen, kunnen contact opnemen met Rana Berends per mail of 06 506 053 89.

Heeten rondom Herfkensstraat

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Heeten rondom Herfkensstraat