Heesch-Noord kan deze zomer nog profiteren van gratis zonne-energie

06 juni 2016

Nu de zomer voor de deur staat, hebben inwoners Antoon van de Hurk, Marja Theelen, Peter Stolz en Huub van Herpen van het buurtteam van Buurkracht Heesch-Noord een mooi aanbod zonnepanelen. Ze vertellen hierover tijdens een buurtbijeenkomst op maandag 6 juni om 20.00 uur in de PAS (Misse 4). Alle inwoners van Heesch-Noord zijn van harte welkom.

Buurkracht  mg 3278
Buurtteam bereidt bijeenkomst voor

In de maanden mei, juni en juli schijnt de zon het felst en brengen zonnepanelen het meeste op. Marja Theelen: “Wij hebben een aantal leveranciers van zonnepanelen benaderd. Door deze leveranciers een standaard format in te laten vullen, konden wij ze goed vergelijken. We hebben een leverancier gekozen die volgens ons de beste aanbieding heeft als het over de prijs en kwaliteit gaat. Wij hebben dus vast het voorwerk gedaan!” Het buurtteam legt die avond uit waarom ze voor dit aanbod hebben gekozen. En de leverancier is aanwezig om uitleg te geven over zijn producten en het beantwoorden van vragen.

Interesse?

Geïnteresseerde inwoners kunnen zich aanmelden via buurkracht.nl/heesch-noord. Of mailen naar Marja . Het buurtteam hoopt veel bewoners te begroeten op 6 juni in de Pas. Neem voor meer informatie over Buurkracht contact op met Jos Derks. Of kijk op buurkracht.nl/heesch-noord of www.bernhezerenergie.nl.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?