Haal de zon in huis met zonnepanelen

11 juni 2015

Na de succesvolle isolatieactie zijn inwoners Herman Reurink, Wilfred Schepers en Harry Vorsteveld de afgelopen maanden druk aan de slag gegaan met een zonnepanelen actie. Samen met Buurkracht, een initiatief van Enexis Holding N.V. Woensdag 17 juni informeren ze inwoners van Nieuw-Dordrecht hierover. En presenteren ze meteen een mooi aanbod voor het dorp.

Buurkracht  mg 4531 %287%29   breed   klein   nw dordrecht
Nieuw-Dordrecht

Alle dorpsgenoten zijn vanaf 20.00 uur van harte welkom in De Klink. Naast de leverancier die het aanbod presenteert en het product toelicht, geeft het Drents Energieloket algemene informatie over zonnepanelen en de zaken waar je op moet letten. Tijdens deze avond kunnen dorpsgenoten ook al hun vragen stellen. En is het mogelijk om vrijblijvend een persoonlijke offerte aan te vragen.

Besparen

Door het samen nemen van energiebesparende maatregelen kan de jaarlijkse energielast al gauw enkele honderden euro’s lager uitvallen. En hoe meer mensen er mee doen, hoe voordeliger het is. Via buurkracht.nl/nieuw-dordrecht worden bewoners die zich aangemeld hebben, automatisch op de hoogte gehouden van de acties van het buurtteam. “Ook kun je, als je de slimme meter hebt, inzicht krijgen in je energieverbruik en dit vergelijken met het gemiddelde verbruik van de buurt”, aldus Herman Reurink. “Al bijna 100 inwoners uit Nieuw-Dordrecht hebben zich al aangemeld.”

Nieuw-Dordrecht

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Nieuw-Dordrecht