Haal de zon in huis

20 mei 2015


zonnepanelen BuurkrachtWoon jij in een Buurkrachtbuurt en heeft jouw buurt een actie voor zonnepanelen? Kijk op de buurtpagina en meld je aan. Je hoort dan van jouw buurtteam wat ze van plan zijn. Aanmelden is uiteraard gratis en vrijblijvend.

Noorderpark: opgewekte Energiemarkt

Woon jij in Assen rondom het Noorderpark? Kom dan op 13 juni naar de energiemarkt. Dan hoor je alles over zonnepanelen. Heb je nog niet aangemeld? Doe dat dan nu meteen! Lees meer op de buurtpagina.

Oranjestraat en omgeving: oogst de zon

Woon jij in Gilze? Profiteer deze zomer nog volop van de zon en doe mee met onze zonnepanelenactie. Ga naar de buurtpagina, meld je aan en doe mee!

Doet jouw (nog) niet mee?

Wil je met jouw buurt energie opwekken en samen zonnepanelen aanschaffen? Buurkracht helpt je erbij, met raad en daad. Woon je in een Buurkrachtbuurt? Vraag er dan naar bij jouw buurtteam of buurtbegeleider. Woon je elders? Neem dan even contact op met service@buurkracht.nl om te kijken wat we voor jou kunnen doen.

Hoe werkt het?

Ga je met jouw buurt aan de slag, dan maakt het buurtteam een actie aan op de buurtpagina. Daar kunnen alle buurtgenoten zich gratis en vrijblijvend aanmelden. Om bekendheid aan de bespaaractie te geven levert Buurkracht op verzoek flyers of brieven om in de buurt huis-aan-huis te verspreiden, of lantaarnpaalposters om op straat of op drukke plekken in de wijk op te hangen. Maar ook een persbericht voor de lokale krant of het buurtnieuws is mogelijk, en meer. Het buurtteam onderzoekt ondertussen de beste mogelijkheden voor zonnepanelen in de buurt. Wil je er meer van weten? Vraag het je buurtbegeleider of buurtteam. 

Oranjestraat en omgeving

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Oranjestraat en omgeving