Grobbendonck gaat verder met energie besparen: buurtbijeenkomst 6 februari

12 januari 2017

In Grobbendonck valt heel wat energie te besparen. Daarom zijn Beitske Schoof, Bart Wolfs, Astrid van Amelsvoort en Paul Strijbos anderhalf jaar geleden een buurtinitiatief gestart. Mét resultaat. Al verschillende bewoners profiteren nu van een lagere energierekening. Op 6 februari presenteert het buurtteam samen met Buurkracht en Hoom haar plannen voor het vervolg. Iedereen is om 19.30 uur van harte welkom in sportcafé The Wiz (Grobbendonckpark 42a).

Buurkracht buurtteam grobbendonck
Buurtteam Grobbendonck

Tijdens deze avond blikt het buurtteam terug op de afgelopen anderhalf jaar en vertelt over haar plannen voor dit jaar. Buurkracht laat zien hoe mensen makkelijk inzicht kunnen krijgen in hun energieverbruik, met tips en handvatten. Dat maakt de avond meteen ook interessant voor huurders. Hoom legt uit hoe zij huiseigenaren energieadvies geven en al het werk uit handen nemen bij bijvoorbeeld het isoleren van de woning of het plaatsen van zonnepanelen.

Samen besparen loont

Op buurkracht.nl/grobbendonck staat wat de buurt allemaal ondernomen heeft en welke resultaten zijn behaald. Daar kunnen buurtbewoners zich ook aanmelden voor de buurtbijeenkomst. Inwoners die hun interesses aangeven door op deze website de vragenlijst in te vullen, maken kans op een gratis energieadvies. Het buurtteam hoopt veel buurtgenoten te begroeten op 6 februari.

Meer informatie?

Lees hier de uitnodiging. Neem gerust contact op met het buurtteam via mail voor meer informatie. Inwoners die niet in Grobbendonck wonen en ook willen besparen in hun buurt kunnen contact opnemen met buurtbegeleider Jos Derks van Buurkracht via mail of 06 50 630 373.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?