Gratis warmtefoto van je eigen huis?

06 januari 2016

Uiteindelijk verdwijnt 100% van de warmte in huis naar buiten. Via de voordeur, ramen, kieren, ventilatie, de muren, vloeren en het dak. En dat is maar goed ook want een huis moet ventileren. Bij een goed geïsoleerd huis verdwijnt de warmte minder snel en hoeft u dus minder energie te gebruiken om het huis ‘op temperatuur’ te houden. Voor een ongeïsoleerd huis betekent het dat er gemiddeld 67% meer energie nodig is. Voor een eengezinswoning heb je dan al gauw een energierekening die zo’n € 2.300,- hoger is. Een reden om eens te kijken hoe uw huis geïsoleerd is!

Buurkracht warmtbeeld
Op stap met de warmtecamera

In de omgeving rondom Villapark hebben Dirk van Ittersum en Marloes Uitdewilligen, een warmtecamera te leen van Buurkracht. Een warmtecamera laat via kleuren zien of een woning warmte lekt. Hiermee is te beoordelen of een huis goed geïsoleerd is of dat er nog wat te verbeteren valt. Inwoners uit de buurt, kunnen zich vrijblijvend aanmelden voor een warmtebeeld door in te loggen op www.buurkracht.nl/delden-rondom-villapark. Het buurtteam komt dan in januari langs met een warmtecamera.

Inloopmiddag

Vrijdag 8 januari is het buurtteam vanaf 15.00 uur te vinden in Hotel De Zwaan om inwoners te helpen met aanmelden. Ook vertellen ze meteen welke informatie er op de website te vinden is. Dirk: “Door je aan te melden ben je bijvoorbeeld altijd op de hoogte van de acties die we organiseren en kun je communiceren met de buurt.” Iedereen is van harte welkom.

Delden rondom Villapark

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Delden rondom Villapark