Bespaarkalender: leuk én lucratief

01 augustus 2017

Wist je dat je met kleine veranderingen echt honderden euro's per jaar kunt besparen? En het is ook nog eens goed voor het milieu. Speciaal voor Buurkrachtbuurten is er daarom een superleuke Bespaarkalender voor het gezin. Om thuis mee te spelen en aan de slag te gaan. 

Woon je niet in een Buurkrachtbuurt? Dan is er een leuke Jaarbespaarplaat met stickers voor jou. Vraag 'm aan (zie onderaan dit artikel)!

Buurkracht buurkrachtkalender september
September? De ideale maand om alvast te kijken naar je verwarming, voor een heerlijk warme winter.

Het komt niet altijd uit om je huis te isoleren of zonnepanelen te plaatsen. En met wat kleine veranderingen in je doen en laten kun je ook grote winst halen. Dat blijkt ook uit dit filmpje waarin Frank met zijn gezin in een uur zomaar jaarlijks € 455,- bespaart! Daarom gaat de Besparingskalender vooral over kleine handelingen en acties. En we hebben wat extra aandacht besteed aan de ‘fun-factor’ voor het hele gezin, met een geschenkkaart, winstboekje en stickervellen. 

Opdrachtjes, testjes, weetjes, stickertjes en een winstboekje

Buurkracht 170826 bespaarkalender september
Wist je dat vrouwen 20-35 procent minder warmte produceren dan mannen?

Hoeveel keer kunnen we de wereld rond als we alle ondergrondse elektriciteitskabels en gasleidingen in Nederland achter elkaar leggen? Wist je dat er ook energiezuinige kerstverlichting bestaat? Wedstrijdje sneldouchen doen? Of de tochttest? Hoeveel verbruiken we als we de verwarming eens een dag op 18 ˚C zetten? En op 22 ˚C? Elke maand kun je iets doen, te weten komen en besparingen binnenhalen. Honderden euro’s in totaal. De familie Gissem en hun buurman dagen je uit en nemen je mee. En in het winstboekje verzamel je je scores en bespaarwinst gedurende het jaar.

Leuk en lucratief én voor iedereen

Buurkracht buurkrachtkalender bespaarblad voor origineel
De Jaarbespaarplaat met stickervel is gratis te bestellen.

We hebben ook een vrolijke Jaarbespaarplaat met stickers. Net zo leuk, én zomaar een paar tientjes waard. Daarmee oogst je gegarandeerd succes en waardering in de klas of op de energiemarkt. 

Benader je buurtbegeleider of mail Noortje@buurkracht.nl en vraag 'm aan. Ook als je (nog) niet meedoet met Buurkracht! Je kunt er meerdere aanvragen. 

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?