Gratis oranje Koningsdag-windmolentjes voor de kinderen

11 april 2017

Ben je nog op zoek naar een leuke kinderactiviteit met Koningsdag? Buurkracht geeft tien knutselsets voor tien windmolentjes cadeau. Iets voor jou?

Buurkracht windmolentje

Dit is het oranje windmolentje!

Geef vóór 21 april je naam en volledige adresgegevens aan ons door via noortje@buurkracht.nl. De eerste tien mailers krijgen van ons tien knutselsets cadeau. Je hebt ze uiterlijk 26 april in huis. Een set bestaat uit een A4-tje met instructie, een oranje windmolen, rietje en splitpen. Je kunt het windmolentje hier ook downloaden.

Buurkracht is samen optrekken om energie te besparen. En slimmer omgaan met energie hoort daar ook bij. Laat daarom de wind het werk doen bij dit Buurkracht-windmolentje!

Hier lees je meer over samen voordelig, makkelijk en gezellig energiewinst pakken! Alvast een zonnige (met een heel klein beetje wind!) Koningsdag gewenst!

Meer weten over samen energie besparen? Zo werkt Buurkracht.

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?