Geld besparen met woning-isolatie en zonnepanelen

10 juli 2018

Buurtbijeenkomst woensdag 18 juli om 19.30 uur in Huis van de Wijk (Gebroeders van Doornelaan 25A)

Begin dit jaar hebben we ons samen verdiept in de mogelijkheden van isolatie en zonnepanelen. Meerdere buurtgenoten gaven aan mee te willen doen bij gezamenlijke inkoop. Wij zijn meteen aan de slag gegaan. 30 mei hadden we een bijeenkomst over zonnepanelen. Woensdag 18 juli organiseren we een avond over isolatie en presenteren we meteen een mooi aanbod! Kom je ook en doe je mee?

Buurkracht kaart
Kom je ook 18 juli?

Energie opwekken met zonnepanelen

We hebben mooie afspraken kunnen maken met CSM en alle inwoners van Norbertuswijk kunnen nu gebruik maken van het speciale aanbod. Er zijn al 40 buren die aangeven interesse te hebben. Met hoe meer we zijn, hoe goedkoper. Wacht dus niet te lang! Kijk voor het aanbod op onze buurtpagina onder acties. Wil je meedoen en (vrijblijvend) een offerte? Laat het ons weten. Als je nog vragen hebt, kun je die op 18 juli stellen!

Goede isolatie en een lagere energierekening

Wij zijn momenteel een mooi aanbod speciaal voor onze buurt aan het regelen. Op 18 juli presenteert de leverancier zijn producten en het aanbod. En jij kunt al je vragen stellen. En bij interesse kun je je meteen inschrijven voor een offerte!

Aanmelden

Voor vragen over de actie is het buurtteam per email bereikbaar. Bewoners die naar de bijeenkomst willen komen kunnen zich aanmelden op buurkracht.nl/norbertuswijk (via blauwe banner kom naar de bijeenkomst).

 

 

Norbertuswijk

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Norbertuswijk