Meedoen met Earth Hour? Win een van de 10 lampionnenpakketten!

07 maart 2017

Buurkracht lampion
Win een van de tien lampionknutselpakketten

Op 25 maart om 20.30 uur is het Earth Hour. Dan doen miljoenen mensen wereldwijd hun lampen een uur uit om samen stil te staan bij klimaatverandering. Wil jij hier ook aan meedoen? Samen met je gezin of een groepje kinderen? Buurkracht geeft tien gratis lampionnenpakketten weg om samen met zelfgemaakte lichtjes in het donker door je buurt op stap te gaan.

Laat jij een lichtje branden?

Win een van die tien knutselpakketten met materiaal voor tien lampionnen. Maak samen met de (buurt)kinderen een lampion en verlicht ‘m met het ledlampje uit het pakket. Doe op 25 maart de lichten uit en ga met buurtgenoten, kinderen en de zelfgemaakte lampionnen de wijk in.

Loop je mee?

Wil jij dit leuke knutselpakket voor tien lampionnen ontvangen? En ben je bereid om een foto van jullie wandeling door de buurt met ons te delen via de sociale kanalen of per mail? Stuur dan uiterlijk op 12 maart je naam en adresgegevens naar noortje@buurkracht.nl. We verloten de 10 knutselpakketten onder de aanvragers. Uiterlijk 17 maart mogen de winnaars hun pakket thuis verwachten.

Meer lezen over Earth Hour? Kijk dan op earthhour.org.

Enthousiast over samen energie besparen?

Smaakt het samen energie besparen naar meer? Lees hier in vijf stappen hoe Buurkracht werkt. 

 

 

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?