Facelift voor buurtpagina’s

16 februari 2018

Elke Buurkrachtbuurt heeft zijn eigen pagina op onze website. Als je de afgelopen paar weken als bewoner van een Buurkrachtbuurt op jouw buurtpagina bent geweest, kan het je niet ontgaan zijn: die ziet er behoorlijk anders uit dan voorheen. Frisser. Overzichtelijker. Wat is er zoal veranderd?

Buurkracht opfrissen2
Facelift voor buurtpagina’s

Wil je weten wat er in jouw buurt speelt? Dan zie je dat nu direct wanneer je je buurtpagina opent. Je krijgt meteen de belangrijkste kengetallen uit je buurt en de laatste nieuwsberichten in beeld. Daarnaast staan overzichtelijk de acties in jouw buurt weergegeven. Bovendien kun je verder klikken naar meer informatie over die acties zonder eerst in te loggen. En als je inlogt, zie je nog steeds alle informatie over je buurt en de acties die daar lopen, overzichtelijk bij elkaar. 

Meer mogelijkheden

De buurtpagina is niet alleen logischer opgebouwd, buurtgenoten die er voor het eerst komen, kunnen zich ook makkelijker aanmelden. En de initiatiefnemers van Buurkracht in jouw buurt hebben ook meer mogelijkheden gekregen om informatie met buurtgenoten te delen. Zo kunnen ze zelf artikelen plaatsen. En kunnen buurtgenoten binnenkort ook nog makkelijker via berichten met elkaar communiceren.   

Jouw energiesituatie

Niet alleen op de buurtpagina’s zijn er ontwikkelingen: op veler verzoek is ook de Energiebespaarwijzer gelanceerd. Een online instrument dat jouw persoonlijke energiesituatie grondig analyseert en je op basis daarvan heel gedetailleerd laat zien waar je nog mee aan de slag kunt Zelfs al heel snel kun je inzicht krijgen in je persoonlijke bespaar top 3.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?