Exclusief: veranderingen website voor deelnemers

01 november 2015

Nog op www.buurkracht.nl geweest de afgelopen weken? Dan is je vast niet ontgaan dat de website helemaal vernieuwd is. De veranderingen beperken zich niet tot de publieke pagina’s, ook de persoonlijke pagina’s achter de inlog hebben een facelift gekregen. Wat merk jij daarvan?

Waarom de hele website grondig opgefrist, herschikt en verbeterd is en wat de belangrijkste veranderingen in het openbare gedeelte zijn, lees je hier. Voor deelnemers hebben we ook van alles aangepast. Jullie vragen en opmerkingen kwamen daarbij heel goed van pas, veel dank daarvoor!

Wat is er veranderd achter de inlog?

  • Net als de publieke website zijn de persoonlijke pagina’s overzichtelijker en compacter geworden.
  • De belangrijkste wijzigingen vind je onder ‘Mijn woning’. Dat gedeelte is nu veel logischer ingericht, al zeggen we het zelf. Want je klikt nu heel makkelijk door van inzicht naar advies naar actie. Dus van je verbruiksgrafieken naar de top 3 aan maatregelen die voor jouw persoonlijke situatie het meest voor de hand liggen en het meeste opleveren tot informatie over alle mogelijke maatregelen en lopende acties in jouw buurt.
  • Nog steeds kun je je via de website aanmelden voor acties in de buurt. Maar we hebben verduidelijkt dat je, als je op zo’n button klikt, nog helemaal nergens aan vastzit. Je kunt bij je profiel onder ‘Privacy’ aanvinken dat je buurtteam contact met je op mag nemen over een bepaalde actie. Bijvoorbeeld met de vraag of je een persoonlijke offerte wil, of mee wil denken over een leverancier.
  • Je kunt nu nog makkelijker een bericht plaatsen voor je buurt. Of reageren op berichten van anderen. Daarbij kun je nu ook bestanden uploaden, bijvoorbeeld een offerte of foto’s van je buurtbijeenkomst of een uitgevoerde maatregel.


Laat zien dat je meedoet!

Nieuw is ook dat je precies kunt zien wie in jouw buurt al meedoen. Want op een kaart van jouw buurt zijn de namen en adressen zichtbaar van al je buurtgenoten die zich hebben aangemeld. Tenminste, van iedereen die daar toestemming voor geeft. Doe dat ook (onder Profiel doorklikken naar Privacy), dat maakt de onderlinge communicatie er een stuk makkelijker op.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?