Energiemarkt Noorderpark over isolatie en zonnepanelen

10 juni 2015

Na een geslaagde buurtbijeenkomst in maart bleken veel buurtgenoten uit Noorderpark geïnteresseerd te zijn in isolatiemaatregelen en zonnepanelen. De buurtteamleden Richard Dengerink en Peter Wind zijn samen met de directeur van de Maria in Campisschool, Christa van der Veen, hier mee aan de slag gegaan. Ze hebben mooie aanbiedingen voor de buurt geregeld en presenteren deze op zaterdag 13 juni tijdens een energiemarkt. Niet alleen inwoners profiteren van de goede aanbiedingen. Voor elk huis waarop zonnepanelen worden geplaatst, krijgt de Maria in Campisschool een gratis zonnepaneel.

Buurkracht 150625 bij verslag noorderpark
Noorderpark

De Maria in Campisschool is dan ook de locatie waar de energiemarkt op 13 juni wordt gehouden. Van 13.00 - 16.00 uur zijn buurtbewoners van harte welkom op de Echtenstraat 1. Isolatiebedrijven en leveranciers van zonnepanelen presenteren hun producten. Inwoners kunnen bij hen terecht met al hun vragen en vrijblijvend een offerte opvragen. Ook het buurtteam is aanwezig en vertelt graag wat buurtgenoten van hen kunnen verwachten. Buurkracht, die het buurtteam ondersteunt legt uit hoe je inzicht kunt krijgen in je energieverbruik.

Zonnepanelen voor de school!

De Maria in Campisschool is niet voor niets aangesloten. Christa: “Ik vind het belangrijk om als school de verbindende schakel met de buurt te vormen. Ook op het gebied van duurzaamheid. Op onze school proberen we de kinderen al vroeg energiebewust te maken.” Inwoners die besluiten om zonnepanelen te nemen zorgen voor een gratis zonnepaneel voor de school. Zo kan de school haar eigen energie opwekken en de kinderen nog meer leren over energiebesparing.

Noorderpark omgeving Venestraat

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Noorderpark omgeving Venestraat