Energieke informatieavond in Padbroek op 15 februari

30 januari 2017

Energie besparen is leuk en levert je geld op! In Padbroek liggen veel mogelijkheden. Buurkracht, Cuijks Energie Collectief, de gemeente Cuijk en Brabant Woont Slim organiseren daarover een energieke informatieavond in het Doehuis (Patrijzenveld 117). Alle inwoners zijn van harte welkom op woensdag 15 februari van 19.00 tot 21.00 uur.

Buurkracht knipsel padbroek
Aankondiging informatieavond Padbroek

In de wijk Padbroek heeft een energieadviseur onlangs een energiescan uitgevoerd. Daarbij is onder meer gekeken naar de isolatie van de woningen. Aan de hand van een voorbeeldwoning in Padbroek legt de energieadviseur uit of, en welke energiebesparende maatregelen interessant zijn en hoe de buurt én Buurkracht samen tot nog veel meer energiebesparing kunnen komen. Ook vertelt het Cuijks Energie Collectief (CEC) over haar ambities om zonnepanelen voor nog meer Cuijkenaren interessant te maken. Na afloop is er gelegenheid om op de minimarkt installatie- en isolatiebedrijven vragen te stellen. Zij leggen maar al te graag uit welke aantrekkelijke maatregelen zij kunnen uitvoeren.

Maak kans op een ledlampenset!

Bezoekers kunnen vooraf aangeven in welke energiebesparingsmaatregelen zij interesse hebben. Zij kunnen hiervoor de uitnodigingsbrief van de gemeente downloaden en uitprinten en de achterzijde invullen. Dit kan ook op de avond zelf nog. Onder de bezoekers die hun belangstelling kenbaar maken, verloot de organisatie een aantal ledlampensets.

Meer informatie?

Meer weten over makkelijker, voordeliger en leuker energie besparen? Kijk dan op www.cuijksenergiecollectief.nl en www.buurkracht.nl. Bewoners die niet kunnen komen, maar wel geïnteresseerd zijn om samen energie te besparen, kunnen contact opnemen met CEC of met Ate Ploegmakers van Buurkracht, 06 11 317 615.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?