Energieke informatieavond in Grave op 18 april

05 april 2017

Energie besparen is leuk en levert je geld op! In Grave liggen veel mogelijkheden. Buurkracht, de gemeente Grave en Brabant Woont Slim organiseren daarover een energieke informatieavond in Esterade, Estersveldlaan 41. Alle inwoners zijn van harte welkom op dinsdag 18 april van 19.00 tot 21.00 uur.

Buurkracht grave plaatje web
Samen energie besparen in Grave?

In de wijk Grave heeft een energieadviseur onlangs een energiescan uitgevoerd. Daarbij is onder meer gekeken naar de isolatie van de woningen. Aan de hand van een voorbeeldwoning in Grave legt de energieadviseur uit of, en welke energiebesparende maatregelen interessant zijn en hoe de buurt én Buurkracht samen tot nog veel meer energiebesparing kunnen komen. Ook zal de gemeente Grave haar plannen presenteren om zonnepanelen te realiseren op enkele gemeentelijke gebouwen, waaronder de Esterade en de gemeentewerf. Dit wil de gemeente Grave doen met crowdfunding; bijvoorbeeld met jou dus! Daarna is er gelegenheid om al je vragen te stellen.

Maak kans op een ledlampenset!

Bezoekers kunnen vooraf aangeven in welke energiebesparingsmaatregelen zij interesse hebben. Zij kunnen hiervoor de uitnodigingsbrief van de gemeente uitprinten en de achterzijde invullen. Dit kan ook op de avond zelf nog. Onder de bezoekers die hun belangstelling kenbaar maken, verloot de organisatie een aantal ledlampensets.

Meer informatie?

Meer weten over makkelijker, voordeliger en leuker energie besparen? Kijk dan op brabantwoontslim.nl  en buurkracht.nl. Bewoners die niet kunnen komen, maar wel geïnteresseerd zijn om samen energie te besparen, kunnen contact opnemen met Ate Ploegmakers van Buurkracht.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?