Energie De Blaak en Buurkracht bundelen krachten

16 oktober 2015

Buurkracht naamloos
Buurtteam Buurkracht De Blaak

Energie besparen is goed voor ons milieu. En voor onze portemonnee. Voor de toekomst van onze planeet, en dus voor onze kinderen. Toch komt het er in veel huishoudens niet van. Te druk. Gedoe. Om die hobbels weg te nemen werkt Energie De Blaak samen met Buurkracht, een gratis en niet-commercieel initiatief van Enexis Holding N.V. Het doel: een lagere energierekening. Op 21 oktober kunnen inwoners van De Blaak zich vanaf 20.00 uur laten informeren tijdens een buurtbijeenkomst in OBS De Blaak, Grebbe 42.

Tijdens de bijeenkomst vertelt Energie De Blaak over hun plannen en wat de buurt van hen kan verwachten. Buurkracht vertelt over makkelijker samen energie besparen met inzicht en concrete hulpmiddelen. Pebble Green Systems over duurzame energieproducten en de gemeente over de mogelijkheden van een duurzaamheidslening. Vanaf 20.00 uur is iedereen die energie wil besparen van harte welkom in OBS De Blaak. De zaal is open vanaf 19.45 uur. Alle aanwezigen maken die avond ook kans op een gratis energiescan.

Inzicht, tips en hulp

Hans Jager: “We krijgen een eigen webpagina. Daar kun je je nu al op aanmelden via www.buurkracht.nl/de-blaak. Je krijgt er meteen tips en kunt zien welke maatregelen voor jou persoonlijk interessant kunnen zijn. We beslissen samen welke maatregelen we aanpakken en als inwoner bepaal je zelf of en aan welke maatregel je wilt meedoen. Je bent nergens toe verplicht.” Het buurtteam hoopt veel mensen te mogen begroeten op 21 oktober.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?