Energie besparen, ook iets voor je vrienden of familie?

14 mei 2016

Ben jij blij met je zonnepanelen, ledverlichting, warmtepomp of andere energiezuinige maatregel(en)? En met je besparingen? Wil je dat graag met anderen delen? Geef dan een Energieparty. Buurkracht zorgt voor hapjes, drankjes, pennen en andere benodigdheden. Én, een energieadviseur.

Meer comfort, een lagere energierekening en je doet ook nog iets goeds voor het milieu. Dat gun je iedereen wel. Is het dan niet leuk om je familie, vrienden, collega’s en buren uit te nodigen en ze te laten zien hoe je dat voor elkaar gekregen hebt? Daarbij helpen we je graag, met een Energieparty. Gewoon bij jou thuis, informeel. Je krijgt een energiepakket met zo’n beetje alles wat je nodig hebt. Van uitnodigingskaarten tot ballonnen. En natuurlijk voor iedereen die komt een leuke attentie. Op de avond zelf deel jij je verhaal en laat je je het hemd van je lijf vragen. En is er ook nog een energieadviseur aanwezig, die alle technische details kan invullen.

Iets voor jou?

Lijkt het je leuk om mensen in jouw omgeving net zo enthousiast over energiebesparende maatregelen te maken als je zelf bent? En woon je in een Buurkrachtbuurt? Meld je dan aan via iris@buurkracht.nl voor jouw Energieparty. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Open deze pdf om de strip te lezen.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?