Einde aan vocht en koude voeten: actie vloerisolatie in Ekenrooi

10 maart 2016

In Ekenrooi valt heel wat energie te besparen. Frits Steenberghe, Hans Witvoet en Freek Smit willen daar samen met buurtgenoten werk van maken. Naast de schuifpuien in de buurt die warmte blijken te lekken, richten ze zich nu op vloerisolatie. Voor deze buurtactie zijn twee ervaren installateurs geselecteerd die uitstekende kwaliteit en service bieden. En hoe meer huishoudens meedoen, hoe voordeliger het wordt. Meld je aan voor een vrijblijvende persoonlijke offerte.

Buurkracht vloerisolatie
Aandacht en actie voor vloerisolatie

Nogal wat woningen in Ekenrooi hebben vocht in de kruipruimte dat optrekt, waardoor het in huis kil en koud aanvoelt. Vloerisolatie kan dat probleem verhelpen en voorkomt meteen dat er warmte door de bodem weglekt. Wie meedoet aan de actie, slaat twee vliegen in één klap: de energierekening gaat omlaag, terwijl het comfort toeneemt. Het buurtteam heeft al een lijstje van geïnteresseerde buurtbewoners verzameld, maar wil ook andere buurtgenoten de gelegenheid geven gebruik van de actie te maken.

Meld je vrijblijvend aan

Heb je interesse of wil je advies over andere (isolatie)mogelijkheden? Meld je dan aan op de buurtpagina of mail je naam, adres en postcode naar Frits Steenberghe. Je ontvangt dan nader bericht. Bij iedereen die zich aanmeldt komt iemand langs om een persoonlijke offerte op te maken. Het buurtteam wil de intake voor deze actie zorgvuldig verwerken zodat de buurt maximaal kan profiteren van voordeel voor gelijke type woningen. Naar verwachting kan het offertetraject binnen ongeveer drie weken beginnen. Mocht blijken dat er behoefte is om bij elkaar te komen, dan organiseert het buurtteam een bijeenkomst.

Blijf op de hoogte

Frits, Hans en Freek krijgen ondersteuning van Waalre Energie Lokaal, SlimWonenPlus en van Buurkracht, een kosteloos en niet-commercieel initiatief van Enexis Holding N.V. Ze houden buurtgenoten onder andere op de hoogte van hun activiteiten via de buurtpagina. Je bepaalt zelf of en aan welke acties je meedoet. Je bent nergens toe verplicht. Neem voor meer informatie contact op met Frits Steenberghe van het buurtteam met Irmy van Paassen van Buurkracht.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?