Eerste bijeenkomst Sportpark

27 mei 2015

Het buurtteam van Sportpark organiseert op 28 mei haar eerste bijeenkomst. Wellicht heb je ze al gesproken. Anders ben je alsnog van harte welkom! Het buurtteam nodigt je uit:

Buurkracht  mg 4843 kader sportpark
Sportpark

Een flyer op de mat, een praatje aan de deur, posters in de wijk... het buurtteam van Sportpark 1 te Breda heeft persoonlijk contact gehad met de buurtbewoners. Om hen te informeren over energie besparen en ook veiligheid vergroten in de wijk.

“We hebben veel positieve reacties gehoord en er zijn genoeg vragen. Zoals: houdt mijn dak het met zonnepanelen? Wat betekent het financieel? Hoe vaak moet je de zonnepanelen wassen? Hebben we wel spouwmuren? Tijdens de bijeenkomst richten we ons niet alleen op duurzaamheid, maar we nemen ook de sociale veiligheid mee. Niet dat er veel gebeurt, maar dat willen we graag zo houden. Zoals ik het zie, liggen duurzaamheid en veiligheid dicht bij elkaar. Ook in praktisch opzicht. Neem je ramen, die kun je op twee manieren bekijken: houden ze de kou buiten en de warmte binnen, maar ook: houden ze inbrekers buiten? Als je ze toch gaat aanpakken, kun je net zo goed allebei die aspecten tegelijk meepikken.”

Samen weten we meer

Alle buurtbewoners zijn van harte uitgenodigd voor de buurtbijeenkomst op donderdag 28 mei in Cafe Parkzicht, om 19.45 uur. Tijdens deze bijeenkomst vertelt Jan Schouw, specialist duurzaamheid en oprichter van de energiecoöperatie BRES, over de plannen en de beste besparingskansen voor de buurtbewoners. Daarnaast zetten we het thema veiligheid in samenwerking met de politie op de kaart met Harrie Bus, de stadsmarinier van Breda en Jan van Gils, de wijkagent. We zien jullie graag!

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?